top of page
Mojibake media verkkosivupalvelut.webp

Verkkosivujen suunnittelu

Alkaen 1639€

Verkkosivut pienyrityksille

Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivuja, verkkokauppoja sekä kurssialustoja. Tarjoamme myös sisällöntuotantoa ja markkinointiapua.

Meille verkkosivujen suunnittelu ei ole pelkästään valmiin template-pohjan täyttämistä.

Mojibake Media tarjoaa kokonaisvaltaisen markkinoinnin palveluita mikro- ja pienyrityksille. Pyrimme aina katsomaan isompaa kokonaisuutta myös verkkosivujen suunnittelussa. 

 

Verkkosivuston ei tarvitse olla pelkkä käyntikortti, siitä voi rakentaa monipuolisen työkalun yritystoimintasi tukemiseksi. 

Mitkä ovat sivuston tavoitteet? - Onko se brändin tunnettavuuden lisääminen vai tuotteiden myynti? Ehkä tiedon jakaaminen tai koulutukset? Sinun liiketoiminnan tavoitteiden perusteilla suunnittelemme sivustollesi asiakaspolun, mitä kautta ohjaamme asiakastasi toivottuihin toimenpiteisiin. 

Kuka on asiakaskunta, joka sivustolla tulee vierailemaan? - Eri ihmisryhmillä on erilaiset tarpeet, mieltymykset ja tavoitteet. On tärkeä ottaa huomioon, että asiakkaasi kokee sivustosi vastaavan hänen tyyliä. 

Mitä me halutaan sen asiakkaan sivustolla tekevän? - Sivuston elementtien ja osioiden looginen järjestys ohjaa asiakastasi joko varaamaan aikaa, ostamaan tuotetta, lukemaan blogia tai ottamaan yhteyttä lomakkeen kautta. 

Millaisia toimintoja haluat yhdistää sivustollesi? - Uutiskirjeet, asiakasrekisterit, tehtävienhallinta, verkkokauppa, ajanvaraus, kurssialusta, maksulliset jäsenyydet, blogi, automaattiset viestit... Nämä ovat vain osa niistä mahdollisuuksista, mitä pystymme sivustollesi laittamaan. 

Toteutamme uudet verkkosivut Wix Editor ja Wix Studio julkaisujärjestelmillä. Valitsemme käytettävän alustan sivuston teknisten ja visuaalisten vaatimusten mukaisesti. Asiakkaan näkökulmasta kummallakaan alustalla ei paljon eroa ole, mutta kehittäjälle Wix Studio antaa laajemmat muokkausvaihtoehdot monimutkaisempien sivustojen toteuttamiseen. Lisäksi tykkäämme siitä, että suurimman osan yleisimmistä lisäosista on Wix itse kehittänyt, mikä vähentää tietoturvariskejä ja päivityksistä johtuvia haasteita. Julkaisunjärjestelmän omien työkalujen lisäksi sivustolle voi yhdistää kolmansien osapuolien järjestelmiä ja työkaluja. 

Mitä verkkosivujen suunnittelu sisältää?

Konsultaatio ja tarpeiden kartoitus

Ensimmäinen vaihe on keskustelu kanssasi, jotta ymmärrämme tarkalleen, millaiset sivut tarvitset. Kartoitamme yrityksesi tarpeet ja tavoitteet. Suunnittelemme sivuston laajuuden, budjetin sekä valmistumisen aikataulun.

Responsiivisuus

Rakennamme sivustosi responsiivisesti, jotta se toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, mukaan lukien puhelimet, tabletit ja tietokoneet.

Hakukoneoptimointi

Määrittelemme sivustosi otsikot, osiot ja elementit hakukoneille ymmärrettävään muotoon. Lisäämme sinun kirjoittamat Meta-kuvaukset oikeille paikoille ja varmistamme jokaisen sivun indeksointikelpoisuuden. 

Visuaalinen ilme ja grafiikka

Suunnittelemme sivustosi visuaalisen ilmeen, mukaan lukien värimaailman, fontit ja graafiset elementit, jotta se heijastaa brändisi identiteettiä. 

Sisällön lisääminen

Lisäämme sivustolle lähettämäsi sisällön, kuten tekstit, kuvat ja videot. Huom! Kaikki sisältö on oltava asiakkaalla valmiina. Tarvittaessa voit tilata meiltä sisällöntuotannon erillisenä palveluna.

Sivuston testaus

Testaamme sivustosi varmistaaksemme sen toimivuuden ja virheettömyyden. Sivuston valmistumisen jälkeen 30 päivän aikana ilmenevät virheet korjaamme ilmaiseksi.

Käyttöliittymä ja sivuston rakenne

Toteutamme sivustosi käyttöliittymän suunnittelun, jotta käyttäjät voivat navigoida helposti ja löytää tarvitsemansa tiedot. Määrittelemme tarvittavien sivujen ja osioiden määrän ja sijainnin sivustollasi.

Saavutettavuus

Varmistamme, että sivustosi vastaa WCAG AA tason kansainvälistä saavutettavuusdirektiivia ja on helposti käytettävissä myös avustavaa teknologiaa käyttäville ihmisille. 

Käyttökoulutus

Voimme tarjota käyttökoulutusta, jos haluat hallita ja päivittää sivustoasi itse. Vaihtoehtoisesti voit tilata meiltä ylläpitopalvelun jos et halua päivittää sivustoasi itse. 

Verkkosivujen suunnittelu
EI SISÄLLÄ

Sisällöntuotantoa

Emme yleensä tuota sivustolle sisältöä, kuten tekstiä tai kuvia. Nämä palvelut ovat kuitenkin erikseen tilattavissa. 

Verkkosivujen ylläpitoa

Usein asiakkaat haluavat päivittää ja ylläpitää omia sivuja itse. Jos kuitenkin koet helpommaksi ulkoistaa sivustosi ylläpidon meille, tarjoamme ylläpitopalveluita alkaen 39,90€/kk

Verkkokaupan tai ajanvarauksen rakentamista

Verkkosivuston rakentamiseen ei automaattisesti sisälly verkkokaupan, ajanvarauspalvelun tai muiden lisäpalvelujen rakentamista. Nämä ovat kuitenkin saatavilla erillisinä palveluina. 

*Verkkotunnusta ja Webhotellia/Domainiparkkia

Verkkosivujen hosting ja verkkotunnuksen rekisteröinti eivät sisälly palvelupakettiin. Asiakas varaa itse verkkotunnuksen (.fi, .com tai muu) ja domainiparkin sekä sähköpostiosoitteet. Tarvittaessa tarjoamme kuitenkin apua verkkotunnuksen ja domainiparkin rekisteröintiin lisäpalveluna.

*Verkkosivualustan vuosimaksuja

Toteutamme nettisivuja Wix Editor tai Wix Studio alustalle, mistä asiakkaan maksettavaksi tulee alustan vuosimaksu nettisivujen laajuuden ja lisäpalveluiden mukaisesti, alkaen 219€/vuosi (18,25€/kk).

*Nämä palvelut ovat välttämättömiä nettisivujen julkaisemiseksi ja maksetaan suoraan palvelun tarjoajalle.

Verkkosivujen lisäpalvelut
Online Shopping

Verkkokauppa

Tarvitsetko sivustollesi verkkokaupan? Suunnittelemme ja rakennamme nettisivustollesi yhteensopivan verkkokaupan sekä yhdistämme maksupalvelut. 

Online Shopping

Kurssialusta

Asennamme sivustollesi helppokäyttöisen ja selkeän kurssialustan, sekä yhdistämme maksupalvelut. Sinä lisäät vain kurssin tai koulutuksen aineistot.

Online Shopping

Jäsensivut

Tarvitsetko nettisivustollesi jäsensivuja tai salasanalla suojattuja sivuja? Rakennamme kirjautumissivut ja siihen yhdistetyt palvelut.

Online Shopping

Dynaamiset sivut

Dynaamisia sivuja voit käyttää esim. tapahtumien ja tiedotteiden julkaisuun, usein muuttuvien palveluiden tai tuotekuvauksien hallintaan. Dynaamisten sivujen sisältö lisätään hallintapaneelissa taulukkoon, tieto ilmestyy verkkosivustollesi automaattisesti ilman sivuston ulkoasun muokkaamista. 

Online Shopping

Ajanvaraus

Suunnittelemme ajanvarauspalvelun joko suoraan sivustollesi tai integroimme ulkoisen palvelutarjoajan ajanvarauspalvelun.

Online Shopping

Lomakkeet

Rakennamme monipuolisia lomakkeita sivustollesi ja määrittelemme tarvittaessa automaattiset viestit tai toimenpiteet, mitä lomakkeen täyttämisen jälkeen halutaan aktivoida.

Online Shopping

Blogi

Lisäämme sivustollesi tyyliin sopivan blogin, minne on helppo lisätä sisältöä. Voit myös jakaa editointi- ja julkaisuoikeuksia tarpeen mukaan. 

Online Shopping

Automaattinen viestintä ja markkinointi

Pystymme lisäämään sivustollesi monipuolisesti automaattisia toimintoja, kuten ajastettujen uutiskirjeiden lähettäminen, kiitosviestit sähköpostilistalle liittymisestä tai tervetuloa-viestit uusille jäsenille. 

 

Haluamme luoda sinulle houkuttelevat ja toimivat verkkosivut, jotka vastaavat brändisi tarpeita ja tavoitteita.

Tarvittaessa voimme neuvotella lisäpalveluista ja räätälöidä pakettia juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Tarjouspyyntö verkkosivuista

Kerro meille toiveistasi verkkosivuihin liittyen

Valitse listalta palvelut

Kiitos viestistäsi! Vastaamme mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö verkkosivuista
bottom of page