top of page

Yritysilme - Brändi

Alkaen 1480€

Yritysilme - Brändi

Onko brändisi visuaalinen ilme on yhdenmukainen ja ammattimainen kaikissa viestintäkanavissa? Onko se selkeästi erottuva ja tunnistettava?

Tarjoamme kattavaa brändin visuaalisen ilmeen suunnittelua, joka sisältää seuraavat palvelut:
  1. Brändiväripaletti: Luomme sinulle ainutlaatuisen väripaletin, joka on harmoniassa logosi kanssa ja tukee brändisi viestintää. Oikean värimaailman valitseminen on olennaista brändin tunnistettavuuden kannalta.

  2. Fonttisuositukset: Valitsemme brändillesi sopivat fontit, jotka tukevat visuaalista viestintääsi. Yhdenmukainen typografia antaa ammattimaisen vaikutelman.

  3. Logon suunnittelu: Luodaan yrityksellesi logo, joka heijastaa brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa sinua erottumaan kilpailijoista.

  4. Graafiset Elementit: Esitepohja A5, Esitepohja 3-fold, Powerpoint-pohja, kirjeen pohja, kirjekuori C4 ja C5.

  5. Sosiaalisen Median Materiaalit: Luomme brändillesi sosiaalisen median materiaaleja, kuten profiilikuvat ja kansikuvat eri alustoille.


Lisäpalveluna:

  1. Verkkosivujen Visuaalinen Suunnittelu (+ 967€): Tarvittaessa voimme laajentaa visuaalista ilmettäsi verkkosivuille. Suunnittelemme verkkosivujen ulkoasun ja käyttöliittymän, varmistaen yhtenäisen brändikokemuksen.

Huom! Tämä on vain lisäpalvelu brändin visuaalisen ilmeen tilauksen yhteydessä. Palvelu ei sisällä verkkosivujen rakentamista. Jos tarvitset jo valmiin brändin mukaista verkkosivujen suunnittelua tai uusien verkosivujen rakentamista, valitse palvelulistasta Verkkosivujen rakentaminen.

bottom of page