top of page

Verkkosivujen suunnittelu

Alkaen 1639€

Verkkosivujen suunnittelu

Mitä asiakkaasi löytää netistä hakiessa sun yrityksen nettisivuja tai sun tarjoamia palveluja?

Verkkosivujen Suunnittelu Sisältää:

Konsultaatio ja Tarpeiden Kartoitus: Ensimmäinen vaihe on keskustelu kanssasi, jotta ymmärrämme tarkalleen, millaiset sivut tarvitset. Kartoitamme brändisi tarpeet ja tavoitteet.

Visuaalinen Ilme ja Grafiikka: Suunnittelemme sivustosi visuaalisen ilmeen, mukaan lukien värimaailman, fontit ja graafiset elementit, jotta se heijastaa brändisi identiteettiä.

Responsiivinen Suunnittelu: Luomme sivustosi responsiivisesti, jotta se toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, mukaan lukien puhelimet, tabletit ja tietokoneet.

Käyttöliittymäsuunnittelu: Toteutamme sivustosi käyttöliittymän suunnittelun, jotta käyttäjät voivat navigoida helposti ja löytää tarvitsemansa tiedot.

Sisällön Lisääminen: Lisäämme sivustolle lähettämäsi sisällön, kuten tekstit, kuvat ja videot. Huom! Kaikki sisältö on oltava asiakkaalla valmiina (kuvat ja videot käsiteltynä oikeaan kokoon ja optimoituna nettisivustolle). Tarvittaessa voit tilata meiltä sisällöntuotannon erillisenä palveluna.

Sivuston Testaus: Testaamme sivustosi varmistaaksemme sen toimivuuden ja virheettömyyden.

Käyttökoulutus (Valinnainen): Voimme tarjota käyttökoulutusta, jotta voit hallita ja päivittää sivustoasi itse.


Verkkosivujen Suunnittelu EI SISÄLLÄ:


Sisällöntuotanto: Emme yleensä tuota sisältöä, kuten tekstiä tai kuvia, ellei sitä erikseen sovita.

Verkkosivujen Ylläpito: Palvelumme ei kata jatkuvaa ylläpitoa. Voimme tarjota ylläpitopalveluita erikseen neuvotelluin ehdoin, alkaen 39,90€/kk

*Verkkotunnus ja Webhotelli/Domainiparkki: Verkkosivujen hosting ja verkkotunnuksen rekisteröinti eivät sisälly palvelupakettiin. Asiakas varaa itse verkkotunnuksen (.fi, .com tai muu) ja domainiparkin sekä sähköpostiosoitteet. Tatvittaessa tarjoamme kuitenkin apua verkkotunnuksen ja domainiparkin rekisteröintiin lisäpalveluna.

*Verkkosivualustan vuosimaksuja: Toteutamme nettisivuja Wix Editor X tai Wix Studio alustalle, mistä asiakkaan maksettavaksi tulee alustan vuosimaksu nettisivujen laajuuden ja lisäpalveluiden mukaisesti, alkaen 219€/vuosi (18,25€/kk).

Verkkokaupan tai ajanvarauksen rakentamista sivustolle:


Lisäpalveluna tarjoamme:

Verkkokaupan suunnittelu: Tarvitsetko sivustollesi verkkokaupan? Suunnittelemme ja rakennamme nettisivustollesi yhteensopivan verkkokaupan sekä yhdistämme maksupalvelut. Tarvittaessa yhdistämme saumattomasti sivustolle ulkoisen palveluntarjoajan verkkokaupan (Shopify, MyCashflow tms)

Ajanvaraus: Suunnittelemme ajanvarauspalvelun joko suoraan sivustollesi tai integroimme ulkoisen palvelutarjoajan ajanvarauspalvelun.

Sivuston Kertaluonteinen Hakukoneoptimointi (79€/h): Sivuston sisällön optimointi ja hakukoneystävällisyyyden parantaminen perustasolla. Tämä palvelu auttaa Googlen indeksointirobotteja tunnistamaan sivuston sisältöä ja elementteja ja parantaa sivuston näkyvyyttä Googlessa. Kertaluonteinen optimointi on tilattavissa vain verkkosivujen tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti tarjoamme erillisena palveluna pitkäaikaista SEO-palvelukokonaisuutta, missä teemme koko sivuston perusteellisen analyysin ja toteutamme pitkän tähtäimen optimointisuunnitelman.

Lisäpalveluiden yhdistämistä sivustolle (alk. 79€/h): Google Analytics, My Business, Tag Manager, CRM jne. Tämä palvelu sisältää kyseisten palvelujen sivustolle yhdistämisen ja perusasetukset, mutta ei markkinointikampanjaa tai muita markkinointiin, hakukoneoptimointiin tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä palveluita.Kokonaisuudessaan tavoitteemme on luoda sinulle houkuttelevat ja toimivat verkkosivut, jotka vastaavat brändisi tarpeita ja tavoitteita. Tarvittaessa voimme neuvotella lisäpalveluista ja räätälöidä pakettia juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.


*Nämä palvelut ovat välttämättömiä nettisivujen julkaisemiseksi ja maksetaan suoraan palvelun tarjoajalle


bottom of page