top of page

Logo Design

Alkaen 240€

Logo Design

Hyvä logo on kuin sormenjälki - ainutlaatuinen ja yksilöllinen, vain sinun yritykseesi yhdistettävä.

Logon suunnittelupalveluumme sisältyy seuraavat osa-alueet:

  1. Konsultaatio ja brändin ymmärrys: Ensimmäinen vaihe on keskustelu asiakkaan kanssa brändin tavoitteista, arvoista ja visiosta. Pyrimme ymmärtämään syvällisesti, millainen logo parhaiten edustaa yritystäsi.


  2. Logojen suunnittelu: Tiimimme luo 2-3 ehdotusta perustuen keskusteluissa saatuun tietoon. Nämä konseptit ovat erilaisia visuaalisia lähestymistapoja brändiisi.Valittujen konseptien perusteella suunnittelemme konkreettisia logoja ja esitämme ne sinulle. Tämä vaihe sisältää myös mahdolliset muutokset, kunnes olet tyytyväinen lopulliseen designiin.

  3. Tiedostojen Toimitus: Toimitamme lopulliset logo-tiedostot sinulle käyttöösi eri formaateissa, jotta voit käyttää logoasi eri medioissa, kuten printissä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.Kokonaisuutena tavoitteemme on luoda logo, joka heijastaa brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa sinua erottumaan kilpailijoista.Kaipaatko enemmän?


Brändin Visuaalisen Ilmeen Kehitys:

Miksi rajoittua pelkkään logoon, kun voit nostaa brändisi visuaalisen ilmeen kokonaan uudelle tasolle?


Tarjoamme kattavaa brändin visuaalisen ilmeen kehitystä, joka sisältää logon suunnittelun lisäksi seuraavat palvelut:


Brändiväripaletti: Luomme sinulle ainutlaatuisen väripaletin, joka on harmoniassa logosi kanssa ja tukee brändisi viestintää. Oikean värimaailman valitseminen on olennaista brändin tunnistettavuuden kannalta.

Fonttisuositukset: Valitsemme brändillesi sopivat fontit, jotka tukevat visuaalista viestintääsi. Yhdenmukainen typografia antaa ammattimaisen vaikutelman.

Graafiset Elementit: Voimme luoda graafisia elementtejä, kuten kuviotaustat tai koristeellisia yksityiskohtia, jotka lisäävät brändisi yksilöllisyyttä.


Lisäpalveluna:

Verkkosivujen Visuaalinen Suunnittelu: Tarvittaessa voimme laajentaa visuaalista ilmettäsi verkkosivuille. Suunnittelemme verkkosivujen ulkoasun ja käyttöliittymän, varmistaen yhtenäisen brändikokemuksen.

Sosiaalisen Median Materiaalit: Luomme brändillesi sosiaalisen median materiaaleja, kuten profiilikuvat ja kansikuvat eri alustoille.


Tämä kattava palvelupaketti varmistaa, että brändisi visuaalinen ilme on yhdenmukainen ja ammattimainen kaikissa viestintäkanavissa. Se auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja luomaan vahvan ja tunnistettavan brändin identiteetin.

bottom of page