top of page

Käyntikortit

Alkaen 180€

Käyntikortit

Käyntikortti on ihan turha! Paitsi jos se on poikkeavan upea. Silloin sitä on kiva pitää lompakossa tai työpöydällä. Ehkä jopa soittaa sen antajalle...

Käyntikorttien Suunnittelu:

Käyntikortti on pieni, mutta tehokas brändin lähettiläs. Tarjoamme huolellista ja ammattitaitoista käyntikorttien suunnittelupalvelua, joka auttaa sinua jättämään pysyvän vaikutuksen.


Mitä Käynttikortin Suunnitteluun Sisältyy:

Yksilöllinen Suunnittelu: Jokainen käyntikortti suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan brändisi visuaalista identiteettiä ja viestiä.

Visuaalinen Ilme: Huolehdimme värimaailman, fonttien ja graafisten elementtien harmoniasta, jotta kortti heijastaa brändisi yhtenäisyyttä.

Painovalmiit tiedostot: Toimitamme painovalmiit tiedostot, jotka voit helposti lähettää painotaloon tai tulostaa itse tarpeen mukaan.


Mitä Ei Sisälly:

Painatus ja Materiaalit: Käyntikorttien fyysinen painatus ja materiaalit eivät sisälly suunnittelupalveluun, mutta voimme antaa suosituksia laadukkaista tulostuspalveluista ja materiaaleista. Tarvittaessa tilaamme lisäpalveluna käyntikortit printtitalosta ja lähetämme sinulle Postin tai Matkahuollon kautta.

Sisällöntuotanto: Palvelu ei kata tekstien tuottamista, vaan tarvitsemme valmiit tiedot kortteihin.

Logon tai yritysilmeen suunnittelua: Sinulla on oltava valmis printtilaatuinen logo (ai, pdf, eps tai svg) ja yritysilmeen mukaiset fontit. Myös yrityksen brändin mukaiset värit olisi hyvä lähettää mukaan.


Jos yritykselläsi ei ole vielä graafista ohjeistusta tai suunniteltua visuaalista ilmettä, voit tilata sen meiltä (katso palvelulilstastamme).


Käyntikorttimme ovat kätevä tapa tehdä vaikutus liiketoimintakumppaneihin ja asiakkaisiin. Ota yhteyttä, niin autamme sinua luomaan tyylikkäät ja ammattimaiset käyntikortit, jotka edustavat brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.


bottom of page