top of page

Hakukoneoptimointi

Alkaen 699€/kk

Hakukoneoptimointi

Kumpi löytyy Googlesta ensimmäisenä, sinä vai kilpailijasi? Vai oletko edes mukana kilpajuoksussa?

Hakukoneoptimointi (SEO):

Hakukoneoptimointi on investointi verkkonäkyvyyteen ja pitkäaikaiseen menestykseen verkossa. Ota yhteyttä, niin autamme sinua parantamaan sijoituksiasi hakutuloksissa ja saamaan enemmän liikennettä sivustoillesi.


Mitä Sisältyy:

Sivuston Analyysi: Kattava SEO-analyysi auttaa sinua ymmärtämään sivustosi nykyisen tilanteen, löytämään alueet, jotka tarvitsevat parannuksia, ja luomaan suunnitelman sivustosi SEO-optimointiin. Analyysi on ensimmäinen askel kohti parempaa hakukonenäkyvyyttä ja liikenteen kasvattamista verkkosivustollesi.

  • Tutkimme sivustosi perusteellisesti, tarkastellaan sivustosi teknisiä ominaisuuksia, kuten sivuston nopeutta, indeksoitavuutta, mobiiliystävällisyyttä ja virheitä.

  • Arvioidaan sivuston sisältöä, mukaan lukien sen relevanssi, laatu ja avainsanojen käyttö.


  • Tarkastellaan sivuston linkkirakennetta ja laadukkaiden ulkoisten linkkien määrää.

  • Raportoidaan löydökset ja annetaan suosituksia parannustoimenpiteistä. Tämä voi sisältää ehdotuksia avainsanojen optimoinnista, teknisistä korjauksista, sisällöntuotantosta ja linkkirakenteen parantamisesta.


Avainsanat: Määrittelemme tärkeimmät avainsanat, jotka liittyvät liiketoimintaasi ja joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät hakukoneissa. Annamme ehdotuksia avainsanojen käyttöön sivuston sisällössä ja otsikoissa.

Sivuston Optimointi: Optimoidaan verkkosivusi rakennetta, sisältöä ja teknistä suorituskykyä paremman hakukoneiden ymmärtämisen ja indeksoinnin varmistamiseksi.

Linkkien Rakentaminen: Luomme korkealaatuisia ja luotettavia linkkejä, jotka tukevat sijoituksiasi hakutuloksissa.

Seuranta ja Raportointi: Seuraamme sijoituksiasi ja liikennettä säännöllisesti ja tarjoamme selkeitä raportteja tuloksista.


Mitä Ei Sisälly:

Sisällöntuotanto: Hakukoneoptimointi ei sisällä uuden sisällön tuottamista, mutta voimme antaa suosituksia sisällöntuotantoon liittyen. Jos kuitenkin tarvitset apua hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisessa, voi tilata sen meiltä lisäpalveluna.

Maksullinen Mainonta: SEO ei kata maksullisen mainonnan kustannuksia, kuten Google Ads -mainontaa. Tämäkin palvelu on tilattavissa erikseen, katso lisää palvelulistauksestamme.bottom of page